Att dela information bortom tid och rum

Vad är kvantkommunikation och kvantteleportering? Använder sig naturen av denna sorts informationsdelning? Välkommen till en föreläsning där vi tittar på möjligheterna att dela information bortom tid och rum.

De senaste 20 åren har kvantfenomen påvisats med stora framsteg. Varför är resultaten så häpnadsväckande? Så till den grad att Einstein kallade fenomenet “spöklik avståndsverkan”. Vi benar ut aktuella begrepp som ”sammanflätade tillstånd” och ”kvantteleportering” och lyssnar till vad kvantfysiker i spetsen av dagens forskning förutspår.

Vi diskuterar även, gärna med deltagarnas tankar och erfarenheter, vad detta säger om vår verklighet. Vad är våra upplevelser och medvetande egentligen.

Vi går även in på ämnet reiki och inkännande. Vad kan man tänka sig händer när man får en ingivelse eller “vet” något man inte borde vetat om man använder sig av logiken i klassisk fysik.

Tider för detta kommande event läggs snart ut här på physicsvisions.com.

Hör gärna av dig till Sandra@physicsvisions.com, 0703-212231, om du undrar över något.

Du kan även följa diskussioner i ämnet på denna Facebook-sida Kvantfysik.

Sandra Deimer är MSc i Teknisk Fysik med inriktning på kvantmekanik och elektromagnetisk fältteori. Sandra har varit verksam som ingenjör inom flygindustrin i ca 20 år. Hon har en bakgrund i kognitionsvetenskap och intresserar sig för medvetandeforskning. Sandra är Reiki Master och yogalärare. Hon driver denna och ytterligare en web-sida angående medvetande www.reiki.deimer.se

Du kan bli aviserad om kommande event och inlägg genom att prenumerera på hemsidan, se formulär längst ned till höger.